Magamról

Felépülő függő, szenvedélybeteg segítő vagyok. A fő szakterületem az addiktológiai konzultáció. Az ELTE-TÁTK-n végeztem szociális munkás szakon, majd 2015-ben diplomáztam a SOTE addiktológiai konzultáns szakon. Elsősorban drog- és alkohol függőket és/vagy hozzátartozóikat várom. Több mint tíz éve foglalkozok szenvedélybetegekkel egyéni és csoportos formában.
Bennlakásos drogterápiás intézetben dolgoztam hat évig. Emellett 2003-tól 2015-ig dolgoztam dr. Csernus Imre alapítványánál szenvedélybetegekkel. (társfüggőkkel, drogfüggőkkel, alkoholistákkal és hozzátartozóikkal)
Fő erősségem abban rejlik, hogy magam is átéltem, amivel foglalkozom, így az elméleti tudás mellett gyakorlati tapasztalatokkal is bírok a felépülés területén. Sok évig használtam intravénásan kábítószereket, főleg ópiátokat (heroin, codein, morfium, methadon) valamint serkentőket (amfetamin, kokain) és nyugtatókat, altatókat, és sok-sok alkoholt. Kb. 15 kórházi elvonós leállási kísérlet és több rehabilitációs intézetben eltöltött 40 hónap után már több mint 17 éve élek szer és alkoholmentesen, felépülésben.