Referenciáim

Sok éves tapasztalattal bírok függők kezelésének tekintetében. Tizenkét évet dolgoztam a dr. Csernus Imre által létrehozott Magadért Drogmentességet Védő Alapítványnál. Itt feladataim közt szerepel a csoportok moderálása, valamint az egyéni- és családi konzultáció.
Hat évet dolgoztam segítőként a Leo Amici Addiktológiai Alapítvány drogterápiás intézetében.
Évekig vettem részt a Háló-mozi nevezetű drogprevenciós programban.
A Kék Pont Drogkonzultációs Központ és Drogambulancia Alapítvány kuratóriumának felügyelő bizottsági tagja vagyok egy éve.
Jelenleg - az egyéni konzultáció mellett - az Orczy Klub Félúton Alapítványnál vagyok terápiás munkatárs, mely munka keretében hetente tartok csoportot a Nyírő Gyula kórház addiktológiai osztályán, valamint két terápiás csoportot az Orczy klubban. Ezt megelőzően a Megálló Csoport Alapítvány és a Váltó-sáv Alapítvány közös projektjének keretében végeztem mentori, csoportozós valamint konzultációs feladatokat fogvatartott és szabadult szenvedélybeteg célcsoport tagokkal. A mentorálás ezen felül az érintettek egyéni esetkezelését, egyéni problémáinak megoldását célzó segítségnyújtást, kompetencia– és készségfejlesztést is tartalmaz.

Miniszteri dicséret

2011-ben a kábítószer problémával küzdő emberek rehabilitációja és az önsegítés területén kifejtett munkám, elhivatottságom elismeréséül miniszteri dicséretben részesültem.

Image